Vergelijk uw zorgverzekering voor 2020

Het vergelijkingsprogramma voor zorgverzekeringen vindt u op onze website. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk voorwaarden en premies vergelijken. Dankzij onze collectieve inkoop kunnen we  u voordelige premies aanbieden. Met het programma kunt u zelf gaan vergelijken en afsluiten.

De zorgpremies voor 2020 laten grote verschillen zien. En ook de dekking is verschillend. De vergoedingen voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandartskosten en medicijnen lopen uiteen. Kijk goed naar de dekking die u zoekt, dan kunt u verantwoord op uw premie besparen. Met het vergelijkingsprogramma op onze website kunt u daar eenvoudig en goed inzicht in krijgen. En komt u er niet uit? Dan helpen we u graag.

Wilt u overstappen? Zeg dan uiterlijk 31 december 2019 uw huidige verzekering op. U heeft tot 1 februari 2020 de tijd om een nieuwe verzekering aan te vragen, maar opzegging moet in 2019 gebeuren.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer: 070 3548779.

Met vriendelijke groet,
Pluijm Advies
Björn de Haan
Eric de Bruin
Frans van Munnen
Monique van Daalen
Sandra de Bles

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Pluijm Advies maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie